...en Château werkt met dit prachtige natuurproduct. 

Wij maken uw meubelen op maat, naar uw specifieke wens. Elk uniek stuk wordt met zorg met de hand op ambachtelijke wijze en met gevoel voor traditie vervaardigd. 

Kenmerkend voor ons werk is een oprechte aandacht, de innerlijke drang naar perfectie en de wil om kwaliteit te leveren. Omdat elke smaak een heel eigen karakter en persoonlijkheid weerspiegelt, vertalen wij uw wensen naar een creatief ontwerp dat naadloos aansluit op uw interieur. Telkens uniek en in opdracht uitgevoerd voor uw huis of uw bedrijf.

Doordat wij CBW erkend zijn, werken wij volgens consumentbeschermende regels. Bijvoorbeeld op het gebied van levertijd, aanbetalingen, vervoer, etc. Klik op het onderstaande logo om de voorwaarden te bekijken (opent in nieuw venster)

 

Spuiterij

In onze moderne spuiterij worden meubelen voorzien van een gedegen afwerking tevens spuiten wij voor derden.

Houten vloeren

Chateau biedt een ruime sortering houten vloeren in verschillende stijlen, maten en afwerkingen. De vloeren worden afgewerkt met olie of lak. Er kan worden gekozen uit massief houten vloeren of gelaagde vloeren met een toplaag van massief hout.

De vloeren worden door onze eigen vloerenleggers uiteraard vakkundig gelegd. Zij zorgen ervoor dat kwaliteit voorop staat zodat u er zelf geen omkijken meer naar heeft.

Naast het leggen van vloeren voor particulieren hebben wij ook ruime ervaring in het uitvoeren van grotere projecten.

 

Chateau is dealer van:

 

Is uw interesse gewekt?

T. 038 - 4238898

Contact